pühapäev, 21. juuli 2019

WEEK 7

Jälle on üks nädal läbi, aeg läheb siin nii kiiresti.
Täna lähme ja kohtume David Deaniga. Ta on enda firma juht ja kirjutanud raamatu “Now is your time to win”, ta on töötanud ukselt uksele Southwesterniga ja jagab meiega täna häid nippe ja enda tarkust, kuidas olla edukas. Meiega liitub Gerda Ranna org, tuleb power nädal.

Sel nädalal saime üksteisele kooki näkku visata, pilte näete allpool.


Kirjutame oma nädalast nii.



Pille: See aeg läheb ikka kiiiresti siin. Vahepeal tundub, et venib väga kaua, aga järgmine hetk mõtlen, kuidas aeg nii kiiresti läheb. See nädal midagi väga erilist ei juhtunud, peale selle, et mulle kutsuti kaks korda politsei, aga nad olid mega toredad ja lõbusad. Täna peaksin lõpuks auto ka saama, ei jõua ära oodata, kuigi nüüd on pangakontod miinuses, aga raha on ju selleks, et kulutada. See koogiga näkku saamise võistlus on üks suve parimaid, see mega lõbus ja oli ikka hea tunne küll Liisbetile see näkku lüüa






Paul-Mark:  Jälle nädal läbi. Selline tunne, nagu oleks siin olnud paar nädalat, aga varsti on juba kaks kuud käes. Päikest on saadud ikka küll ja veel. Kohati lausa juba nii palju, et hakkab uuesti valgeks tagasi minema. Nüüd sellel nädalal ma sain esimest korda tunda, kui politsei sind kinni pean. Signaaliga ja puha. Siiani on need kohtumised olnud kuidagi leebemalt ja ühe konstaabliga. Sel korral oli lausa kaks autot ja kolm korrakaitsjat. Väga toredad inimesed olid, aga värisema võttis ikka. Sel nädalal sai veel tunda Las Crucese tolmutormi, kõlisevaid tuulekelli ning politseijaoskonnas oldi püsikunded. Uuel nädalal uue hooga!

Tairo: Järjekordne nädal juba möödas. Laupäeval andis auto otsad - roolivõimendi kadus ära, suitsu tuli kapoti alt. Polnud midagi väga hullu, hammasrihm purunes. Õnneks leidsin lähedalt automehaaniku, kellega sai uued varuosad ostetud ning ta tegi viks ja kraps kõik korda. See nädal oli ka äge kolimisnädal, sai kolitud lausa 3 korda, hosti juurest hotelli ja siis uue hosti juurde. Scheduli lõi ikka korralikult sassi. Päike on sama põletavalt kaunis nagu alati. Vaatame helgelt järgmisesse nädalasse ja paneme ALL IN!



KristoTsau tsau!
Järjekordne nädal läbi. See nädal oli bookfieldi üks põnevamaid nädalaid. Sai ise ennast korralikult praavile panna igasuguste monkeydega. Bookfieldil on selline ütlus, et mida rohkem monkeysi päeva jooksul, seda suuremad ponnyd on õhtul. Selle nädala jooksul olen palju saanud teada, kui tähtis on tegelikult pohhuii attitude. Pead lihtsalt kogu aeg olema keskendunud olevikuke mitte tulevikule. Järele on jäänud järgmised 5 nädalat. Nüüd on aeg anda endast maksimum. Lähme naudume nädalat ja teeme peredega pulli, sest kui ise pulli ei tee, siis kes veel.

Taavi: Helllouu, 7 nädalat nüüdseks läbi, ainult 5 veel. Praegu selline tunne nagu oleks ainult paar nädalat siin USA-s olnud. See nädal sain nüüd rattaga tööd teha. Esimesel päeval sain kohe rattarehvi parandada, aga selle parandamine on eelmisest aastast veel lihasmälus ning võttis ainult 5 minutit. Töötasin ka vähe rikkamat piirkonda veidi, vahel tekkis tunne, et mõne maja sissesõidutee on pikem kui Tallinn-Narva mnt. Kohtasin ühte meest, kes sõna otseses mõttes on raketiteadlane ja töötab NASAs. Neljapäeval käisin Liisbetiga tööl Alamogordos, nägime palju sõjaväe peresi ja sain palju uusi mõtteid. Järka nädal tuleb ema nädal ehk pühendame nädala emale.

Liisbet: Liisbet läks tööle ja lisame tema kokkuvõtte hiljem.



Järgmine nädal on pühendatud meie kallitele emadel, selleks peame tegema parima nädala ühikutes või tugevate klientidega.



Olge kallid ja kohtume järgmine pühapäev!


































1 kommentaar: