pühapäev, 7. juuli 2019

WEEK 5

Hei kallikesed,

Järjekordne nädal teisepool maakera on läbi saanud ja võistlus SW veepudeli peale oli edukas. Lahe nädal oli. Sulame iga päevaga rohkem nagu lumepallikesed 😀


Täna kohtusime Patrickuga, kes on müünud raamatuid 10 suve ja siiani on seotud Southwesterniga, ta jagas meiega palju nippe, ideid ja toitis meie kõhud täis. Nende mõtetega  saab tulla ainult parim nädal. Aitäh Patricule ja tema perele! 😊

Võtame selle nädala kokku nii:



Pille: Järgmine nädal läbi nagu niuhti. Mis seal ikka, saame iga päev paremaks ja tugevamaks. See nädal sain paar päeva autoga ka töötada, kuni kolmapäeval auto katki läks ja uuesti rattaga töötasin, aga laupäevaks saime auto jälle korda ja töötas väga hästi. Teisipäeval juhtus selline tore lugu ka, et lukustasin auto, aga niimoodi, et võtmed jäid autosse, Siis ei jäänud muud üle kui pidin kutsuma lukuabi ja nad tegid mulle uksed lahti. Igapäev on mõni tore juhtum ja seiklus, aga need teevad meid tugevamaks ja loovad häid mälestusi. Lähme täie hooga edasi, kohe ongi pool suve tehtud. 😊



Tairo: Juba 5 nädalat seljataga ja päike läheb aina kuumemaks. Kui teised saavad pruunimaks, siis mina lähen punasemaks - vähk on serveerimiseks valmis. Pluss on see, et kui punastama peaksin, siis ei paistaks see välja. See nädal sai ka endale isikliku bookmobiili, mis oma kõikide vigadega on siiski väga kallis mulle. Vaatan puudujääkidest mööda, kuid kiinduda ei tohi samuti, sest Eestisse ma teda kaasa võtta ei saa. Ka koertega on huvitavaid seiku juhtunud sel nädalal, kui mõni on väga musitamise aldis, siis ühe koeraga oli ka elu ja surma peale võitlus - oli korralik adreka laks. Kohtusin ka isaga, kes jääb mulle eluks ajaks meelde. Meil tekkis ülihea connection 30 minutiga ja rääkisime isiklikest teemadest. Raamatuid ta ei tahtnud, aga ta andis mulle 200$ dollarit, kontaktandmed ja väga head nõu tulevikuks (on hämmastav kohata teiselpool maakera inimest, kellega on tunne, et oled teda terve elu teadnud). Kohtusin pere, kes lubas saata mulle iga nädal tagasisidet, et kuidas lapsed raamatuid kasutavad. Selliste perede nimel liigumegi alati järgmisele uksele, iial ei tea millal uksele ilmub elumuutev pere. Paneme aga suure hooga edasi ja teeme põrgulikult kuuma nädala!

Paul-Mark: Järjekordne nädal on lõppenud. Sai nähtud igasuguseid inimesi, perekondi, 
majasid, politseid ja tolmu. Nende viie nädala jooksul ma olen aru saanud, millistes majades ma ei taha elada. Nendeks on treilerid. Õnneks neid Eestis ei ole ka. Sellel nädalal ma sain followda kahte vägevat inimest. Esimest korda jälgisin tegutsemas Kristot. See oli uus ja huvitav kogemus. Laupäeval veetsin oma päeva koos Liisbetiga ja sain uue hingamise oma suvele. Uuel nädalal uue hooga!






KristoHello! Nädal 5 läbi nagu niuhti. Aeg lendab ikka väga kiirelt. Nädal oli super. Sai tehtud kõvasti tööd ja parim nädal attitudes ja kontrollitavates. Läksime uude linna tööle, milleks on Chaparral. Väike linn, kus inimesed sõbralikud, aga see-eest koeri rohkem kui inimesi. Pooled ukse peale tulevatest inimestest on mexid ehk hispaania keel juba täiesti suus. Sai tutvutud mexi toiduga. Ei saa ka ära unustada 4. juulit. Parim päev, kus kõik on kodus, ning peab olema enesekindel, et öelda ei kõigele mida sulle ka ei pakuta. Süüa saab põhimõtteliselt igalt ukselt. Järgmine nädal on suve selgroo murdmine. Tõmbame kõva nädala ja anname endast parima. Boom, boom, boom! I love my life!




TaaviHeyooo, järjekordne nädal läbi, siin päevad lähevad nagu nädalad ja nädalad nagu päevad. Pool on põhimõtteliselt läbi juba. See nädal oli päris huvitav, sain Liisbetiga koos tööl käia, nägime palju huvitavaid inimesi ning ühte meest, kelle pere oli Horvaatiast pärit, andis meile ka suveniire, mis jäävad suve lõppu kahjuks. Pulli saab ikka, sain ka ühe päeva jala tööd teha, kuna autoga oli probleeme, tuletas kohe eelmist aastat meelde siis kui sai ikka paar nädalat jala põksutatud. Täna kohtasime ühte endist raamatumüüjat, kes seda tööd 10 aastat teinud oli. Saime palju uusi nippe ja motivatsiooni. Uus nädal tundub tulema veel põnevam, alustan tööd uues alas, tõmbame selle suve käima ära.


Liisbet: Üks vahva nädal jälle selja taga! Esmaspäev oli äge! Tairoga koos alustasime seda tugevat nädalat ja üks vahva mehhiko pere andis meile ahjusooja kodutehtud toitu- see oli nii maitsev😋😋😋 Kolmapäeval käisime Taaviga tööl ning kohtasime Eurooplast, kes meile mõlemale andis pudeli punast Itaalia veini suveniiriks. 😬 Neljapäeval oli Ameerika iseseisvuspäev, palju pidutsemist ja rakette nägi. Mehhiklased küll nii palju ei tähtistanud püha(niisama pidutsesid, sest oli vaba päev), ütlesid, et see rohkem põlisameeriklaste tava.
Täna käisime ühel raamatumüüjal külas, kes müüs 10 aastat, andis meile palju häid mõtteid- kindlasti kõigil tulemas parim nädal!
Ja nüüd kolime Pillega Alamogordo linna- uued seiklused algavad!❤️
Olen väga uhke ka meie organisatsiooni üle, sest me tegime 61% rohkem müüki kui eelmine nädal - iga nädal aina paremaks! Ja sel nädalal tegime parima tulemuse sit-downides (ehk istusime kõige rohkem peredega maha ja tegime müügiolukordi). Juhuu meile! Nüüd ainult edasi-edasi-edasi!



Sellel nädalal on käimas dedicationi võitlus ehk siis peame tegema parima nädala kas unitite või tugevate klientidega ja saame teha kingituse ühele kallile inimesele. Motiveerib küll :D

Saadame kõigile suured kallid ja igatseme 💖


















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar