pĂŒhapĂ€ev, 18. august 2019

WEEK 11

APPI! đŸ˜Č
Ongi ainult ĂŒks nĂ€dal veel ja kaks pĂ€eva. Me ei suuda seda uskuda, te ei mĂ€rkagi kui oleme kodus tagasi. Viimased pingutused, paneme 101% lĂ”puni.đŸ’Ș
TÀna tegelesime oma klientidega ja kuna kÔigil on pikk sÔit koju, siis me ei jÔudnudki midagi lahedat teha, aga igakord ei peagi. Niisama olla on ka hea.

Mis huvitavat juhtus?

Pille: See nĂ€dal oli raskem, aga lĂ€ks vĂ€ga kiirelt. KĂ”ik on ilmselt aru saanud,et mulle meeldib loomadest kirjutada. See nĂ€dal kohtusin perega kellel olid sead, sain neile pai teha, see oli huvitav. 🐖 See nĂ€dal oli peaaegu terves alas hispaania keelt rÀÀkivad inimesed. Ma rÀÀgin varsti paremini hispaania-inglise segu kui puhast inglise keelt. Üks pĂ€ev tuli Liisbet nii hilja koju, et ma magasin umbes 45 min autos ja sain oma vĂ”idetud ipadi ja kĂ”rvaklapid kĂ€tte. PĂŒhapĂ€eval kolime Liisbetiga viimast korda, oleme mĂ”lemad pĂ”nevil ja teeme uues alas tugeva lĂ”punĂ€dala. Varsti nĂ€eme ja kallistame! ❤️❤️
Mega ilusat ja toredat pulma-aastapĂ€eva minu vanematele, igatsen teid! 😘


Paul-Mark: JĂ€lle ĂŒks nĂ€dal lĂ€bi. See lĂ€ks kuidagi vĂ€ga kiiresti. Selle nĂ€dala mĂ€rksĂ”nadeks on kindlast jĂ€lle Silver Citi mĂ€gine maastik. Sai ikka joostud mööda mĂ€gesid ĂŒles ja rattaga alla. MĂ”nel korral ma isegi ei julgenud mĂ€est alla sĂ”ita, sest mu ratta pidurid on siin ikka vatti saanud. Teiseks mĂ€rksĂ”naks on eakamad inimesed. Neid sai kohatud pĂ€ris palju selle nĂ€dala jooksul. Iga asi on mingil pĂ”hjusel kasulik. Ma pean nĂŒĂŒd leidma selle vĂ”imaluse, kus seda oskust kasutada. Viimane nĂ€dal. Vaatame, mis saab...


Taavi: Privet, 11 nĂ€dalat lĂ€bi, kĂ”va nĂ€dal oli, sain jĂ€lle uues linnas tööd teha. Seal pĂ€ris palju treilereid ja vĂ€iksema sissetulekuga peresid. Kohtasin vĂ€ga kirjut seltskonda, palju oli peresid Aafrikast ja araabiamaadest. NĂŒĂŒd 9 pĂ€eva tööd jĂ€rjest, seega jĂ€rgmine pĂŒhapĂ€ev ei ole meetingut ega saa teistega kokku. Viimane pingutus ja siis ollaksegi juba omadega ĂŒhel pool. Ja just tĂ€pselt nii kiiresti see suvi lĂ€bi saabki. JĂ€rgmine nĂ€dal jĂ€tkan samas linnas ja on oodata parimat nĂ€dalat effortis ja attitudeis sel suvel.

Kristo: No tere tervist rafas! Möödunud on jĂ€rjekordne nĂ€dal numbriga 11. NĂ€dal lĂ€heb ajalukku selle poolest, et ei pidanud ĂŒhtegi korda kasutame hispaania keelt. Sai nĂ€htud 3 mitte just kĂ”ige sĂ”bralikumat koera. KĂ”ik lĂ”ppes ilma igasuguse kriimuta. Samuti sĂ”ideti maha nĂ€dala jooksul kĂ”ige rohkem miile. NĂ€gin palju home schooler’id. Üldiselt oli lĂ”bus nĂ€dal, kus tehti lihtsalt pulli ja nalja. Mida rohkem nalja ja pulli saab, seda lahedamad on pĂ€evad. Lets get that I wanna win award!

Liisbet: Meie vaprad musketĂ€rid tegime jĂ€llegi parima nĂ€dala mĂŒĂŒgitulemuses. Ma nii uhke. Kolmas nĂ€dal juba jĂ€rjest. JĂ€rgmine nĂ€dal saab ainult veel paremini minna, sest asju, mis motiveerib on nii palju!
JĂ€rgmine nĂ€dal meil veidi pikem nĂ€dal. 9 pĂ€evane 12 nĂ€dal tuleb. 3 boonus pĂ€eva lisaks, et tugevalt lĂ”petada.  Ning peale seda saame juba kauneid vilju nautida.
Aeg lĂ€heb kiiresti! LĂ”pp on lĂ€hedal. NĂŒĂŒd anname endast kĂ”ik, et suhe lĂ”pus tulemuse ĂŒle uhkust tunda!



Paneme tĂ€iega lĂ”puni ja saavutame kĂ”ik mis veel saavutamata on. ALL IN! 😘🎉











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar