kolmapäev, 5. juuni 2019

Sales school

Sales school läbi! 
Oleme teel El Pasosse, kus jaguneme erinevatesse piirkondadesse. Hinges ootusärevus ja kõigil on motivatsioon kõrgel!Läheme korra ajas tagasi ja räägime oma esimestest muljetest Ameerikas. Peamisteks märksõnadeks oleks suur ja sõbralik. Peale pikki lende jõudsime Nashville. Esimese asjana tegime endale USA pangakontod ja siis suundusime Walmardi. Kui keegi soovib teada, milline pood Walmart on, siis korruta lihtsalt Sikupilli Prisma Hüpermarket 6 korraga ja ka siis vist oleks see veidi väiksem, kui Ameerika keskmine Walmart. Ja inimesed on harjumatult sõbralikud ja toredad. Võib ju loota, et kõik emad sellised oleks.Nelja-päevane sales school oli metsik. 400 sinistes särkides tudengit vallutamas Travecca University rohelist muru, mis lõpuks oli täiesti pruun. Palju harjutamist, jooksimist ning ägedad ettekanded SW tippudelt ja muidugi ka kompanii presidendilt Dan Moore’lt. Sales schoolis saadud teadmised tegid meid kõiki tugevamateks ja enesekindlamateks. Sales schooli viimasel päeval saime ka teada, kellega koos keegi elab ja kus piirkonnas tööle hakkame. 

Koos hakkavad elama:
Liisbet ja Pille
Kristo  ja Tairo
Taavi ja Paul-Mark



Edastan teile kõigi meie tiimi liikmete mõtted esimestest päevadest. 

Tairo: SW Sales School selja taga- kohe koputame 1.uksele. Oleme super valmis, teame kõike ja maailm on meie päralt. Ha, mida me naljatame! Väriseme homme 1. ukse taga, unustame enda nime ära ja kes teab mida veel. Eks me näe- teadmised ja oskused (ja kõrvetav päevitus 😃) on igatahes omandatud ning nüüd paneb need praktikas proovile.

Taavi: Teine kord Sales Schoolis ja teise aasta tudengina on see kindlasti midagi muud kui esimese aasta tudengina. Neli päeva läks nagu silmapilgutus. Kindlasti oli raskemaid hetki ja kergemaid hetki, kuid need ongi need mis kasvatavad. Sai palju nalja, õpiti palju uusi asju ning valmistati kenasti ette tõeliseks bookfieldiks. Eelkoolitus on läbitud ja nüüd ootavad meid ees juba õiged uksed ja päris emad. 

Kristo: Sales School on kõige lahedam koht, kus saavad kokku kõik ambitsioonikad noored inimesed, kes liiguvad kindlalt eesmärkide poole. 4-päeva jooksul harjutati müügitekste, sai palju proovile panna objectionitega ehk Ei-dega ja õpiti palju Dan Mooreilt ning teistelt esinejatelt. Tekkis korralik kambavaim ning sellise kambaga tulevad ideaalsed 3 kuud Texsases. Texsase ilmaga võrreldes oli Nashvilles jahe, aga viimane päev hakkas vaikselt kütma. Mis seal ikka, nüüd pole midagi muud, kui tööd tegema ja läheb külastab lahedaid El Paso peresid.

Paul-Mark: Ja Sales School ongi läbi. Need 4 päeva läksid väga kiiresti. Seal ma sain aru, et ma olen omadega öiges kohas ja teen öiget asja. Mis mulle eriti meeldis nende nelja päeva jooksul olid Dan Moore’i osad. See mees ikka oskab rääkida ja inspireerida. Teised head esinejad olid veel, aga no Dan Moore’i nad ei ületanud. Mort Utley videod olid ka super ägedad. Muidugi ei saa välja jätta ka jooksmist,  mida me tegime. Ma täiesti kindel, et tänu sellele me oleme paremad ja tugevamad ja saavutame vägevaid asju. See ei olnud lihtne, aga ma sain sellega hakkama ja saan hakkama ka bookfieldil! ALL IN!

Pille: Esimesed muljed USA-st on head. Kõik on mega sõbralikud ja väga viisakad. Sales school oli minu jaoks lihtsam kui seda ette kujutasin, aga oli ka raskusi. Sai palju joostud ja müügiteksti harjutatud. Iga päev olid võistlused ja võitja sai tasuta õhtusöögi. Väga meeldisid suured kohtumised, kus esinesid kõik meie liidrid. Kõige enam meeldis meie juhi Dan Moori vestlused, need olid väga vaimukad ja motiveerivad. Ma ei jõua esimest ust ära oodata, süda taob ja ootusärevus on suur.
Olge ägedad ja ALL IN!!

Liisbet: Saukisau! 4 päeva Sales Schooli tehtud. Istume praegu lennujaamas ja ootame lendu EL Pasosse, tagasi mõeldes müügikooli peale olid kõik väga tublid ning keegi kordama ei jäänud 😄. Enne müügikooli algust oli meil vaba päev, kus tegime omale Ameerika pangakaardid, viisime esimest korda tudengid Walmardi poodi ja tutvusime Ameerika toidu ja meie companyga. Ning laupäeval hakkaski trall pihta. Oli palju teoreetilist õppimist saalis aga paralleelselt ka praktilist harjutamist õues kuuma päikese käes. Dan Moore, meie ettevõtte president meeldis kõigile väga, esines igal päeval paar tundi, hästi motiveeriv. Mõni treeningpäev oli lihtsam, mõni raskem, aga õppisime palju. Aga täna juba lähme oma hostperede juurde ning teeme ka paar tundi koputamist. Meie oleme valmis seda mäge vallutama minema. Täna oleme me veel mäejalamil, aga üksteist tiimina toetades liigume iga päev tipule lähemale.








Täna käime läbi kõik kohalikud politsei jaoskonnad, et oma nägu tutvustada ja lisaks teeme ka oma piirkonnas müümise load. Täna käime lisaks veel Walmardis ja teeme esimesed tunnid koputamist. Kindlasti lisame järgmisesse postitusse kõigi esimese päeva muljed. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar